Хіти тижня. "Аллах Акбар!": Турецькі ополченці захопили російську базу і почали топтати прапори РФ (відео)

За даними протурецьких ополченців, в ході наступу вони також взяли в полон декілька військових Асада.​

Під сирійським Алеппо в кінці січня протурецькі сили пішли в наступ і захопили ряд позицій військ диктатора Асада і його союзників. Серед іншого, ополченцям вдалося відбити російський опорний пункт під містом Ель-Баб. У Мережі вже з'явилося відео з даної позиції, передають Патріоти України.

На кадрах видно опорний пункт, над яким майорять прапори Сирії та Росії. Швидше за все, на даному об'єкті перебували не кадрові військові РФ, а найманці таємницею російської приватної військової компанії "Вагнер". Їм довелося в поспіху бігти під вогнем протурецьких сил. На відео ополченці красномовно демонструють своє ставлення до Асада і Росії. Вони з криками "Аллаху Акбар" топчуть прапори РФ.

Протурецькі сили пішли в наступ після гучного ультиматуму, який президент Туреччини Реджеп Ердоган висунув Москві. Він звинуватив російського колегу Володимира Путіна в зриві домовленостей і попередив, що "терпіння закінчується". Очевидно, назріває новий серйозний конфлікт. Важливо також зазначити, що, за даними протурецьких ополченців, в ході наступу вони взяли в полон декілька військових Асада.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...