Хіти тижня. Американці наступають: Єрмак розповів про погану новину для російських окупантів та "молодих республік" Донбасу

В Офісі президента заявили, що наразі йде обговорення питання про призначення спеціального представника США з врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це заявив голова ОП Андрій Єрмак в інтерв’ю Liga.net, зазначають Патріоти України.

На його думку, для України дуже важливо, щоб така людина з’явилася.

«Також обговорюється зближення нашої позиції і більш тісна співпраця у військово-оборонній сфері. І плюс підтримка Сполученими Штатами отримання ПДЧ Україною”, – наголосив Єрмак.

Він зазначив, що рішення про призначення спецпредставника може бути ухвалене «досить швидко». На це вказують «тісні контакти на рівні держсекретаря і адміністрації».

На питання, чи обговорюється зараз якийсь новий формат переговорів по Донбасу за участю американської сторони, Єрмак відповів, що це було б нечесно по відношенню до Німеччини і Франції.

«Будь-які зміни і розширення повинні узгоджуватися учасниками формату. Тому таких обговорень не було. Точно так само ми не ведемо поки ніяких обговорень про створення окремого формату”, – додав Єрмак.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...