Хіти тижня. Андрій Єрмак не став відповідати на запитання Атлантичної ради США, - політолог (відео)

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак скасував проведення онлайнової конференції з експертами неурядового американського аналітичного центру.

Андрій Єрмак. Фото: РБК.

Подробиці політолог Андрій Піонтковський (Вашингтон, США) розповів в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України.

"Atlantic Council - певно, найактивніша організація із захисту України. Там працюють посли Волкер, Пфайфер, Гербст, Вершбоу. Вони починають задавати питання про політику Єрмака. На цей понеділок (20 квітня - ред.), на 10:00 ранку була призначена онлайн-конференція з Єрмаком. І я навіть на на неї записався, щоб задати Єрмаку кілька "приємних" питань. Всі зібралися і за 5 хвилин до початку оголосили, що Єрмак під якимось приводом відмовився", - зазначив він.

Зокрема, Піонтковський збирався поцікавитися у Єрмака про наступне: "Просто запитав би, чому він послідовно, на протязі двох років здійснює усю програму з приєднання України до ОРДЛО й чому він брехав послам Волкеру і Тейлору, показуючи їм фотографію, що це його брат, "загиблий на Донбасі" у "братовбивчій громадянській війні" і що він тому "ненавидить Порошенка" та "не зможе ніколи йому пробачити" те, що він "розв'язав громадянську війну, в якій загинув його брат".

Джерело: Еспресо.ТV

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...