Хіти тижня. Апетити Авакова жахають Банкову: Зеленський запропонував екс-соратнику Ющенка, Тимошенко, Яценюка високу посаду, але тому замало

Можливо "ненове обличчя" в оточенні Зеленського, який відмежувався від "старих політиків", ставить на "зеро" (мовою лобимих Аваковим казіно), сподіваючись втримати фактичний контроль над державою після падіння популярності та влади "Слуги народу".

Арсен Аваков. Фото: Антикор.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков може стати віце-прем'єр-міністром України, якщо відмовиться від своїх амбіцій, передають Патріоти України.

Зараз Аваков активно підтримує президента Володимира Зеленського, про що не соромиться писати в соціальних мережах. Тільки поки ніхто йому не дає гарантій щодо його політичного майбутнього.

"Йому пропонували крісло віце-прем'єр-міністра з контролем над "силовиками". Натомість Аваков зажадав поставити на пост глави МВС свою людину. В результаті ні про що не домовилися", - розповідає співрозмовник, наближений до міністра.

Все, що поки вдалося отримати Авакову - це вплив у комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Його може очолити майбутній нардеп від "Слуги народу" Денис Монастирський. Його називають "людиною Авакова". Сам же Монастирський це заперечує, хоча активно займався реформуванням правоохоронних органів.

Джерело: Апостроф

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...