Хіти тижня. Аваков розповів про можливу співпрацю між Зеленським і Тимошенко

Глава МВС зазначив, що Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко будуть "думати про власні парламентські перспективи".

Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що нічого не знає про можливу підтримку з боку Юлії Тимошенко кандидата в президенти Володимира Зеленського в другому турі в обмін на посаду прем'єр-міністра, передають Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

Коментуючи, наскільки ця ситуація взагалі можлива, Аваков підкреслив: "Нічого про це не знаю. Думаю, кожен з них буде думати про власну парламентську перспективу".

За його словами, він не буде "нічого радити ні Тимошенко, ні Порошенку, ні Зеленському". "Я буду їм всім допомагати з точки зору забезпечення їх прав на виборах. Але не більше", - уточнив глава МВС.

Відповідаючи на питання, чи можливі зміни виборчого законодавства перед парламентськими виборами (це нібито було одним з ключових пунктів домовленостей Тимошенко і Зеленського, які, втім, обидва спростували, - ред.), Аваков сказав: "Хіба що в якихось точкових моментах - зміна прохідного бар'єру, правила утворення блоків, наприклад. Але в кардинальні зміни - начебто введення повної пропорціоналки або голосування у два тури - я не вірю".

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...