Хіти тижня. Аваков все ще "над сутичкою"? У Києві почалися затримання противників Зеленського, - волонтери

Відомі волонтери б'ють на сполох - в житті держави запахло реакцією і порушенням громадських свобод. Стверджують, що Нацполіція почала явно перевищувати свої службові повноваження, зазначають Патріоти України.

"Національна поліція України у складі 5-6 людей ловить людей за наліпки, безсоромно гаячи кошти платників податків. Arsen Avakov хоче щоб громадська кампанія була направлена проти нього за явний указ цькувати активістів?", - написав керівник проектів та програм у Міністерство оборони України Артур Переверзієв.

"О, сегодня полиция устроила охоты на представителей группы Відсіч. Совпадение? Случайно? Вы все еще не хотите говорить про реванш? Вам все еще кажется, что это только пугалки?", - прокоментував у свою чергу Юрій Бірюков.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...