Хіти тижня. Азербайджан вибиває окупантів: Ситуація в Карабасі загострюється, Вірменія заявила про важкі бої

Після домовленості про перемир'я в Нагірному Карабасі ситуація погіршилася. Міністерство оборони Вірменії заявило про важкі бої в зоні конфлікту з Азербайджаном. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованесян, передають Патріоти України.

Він повідомив про обстріли в регіоні. "На південно-сході Арцаха йдуть важкі бої", - написав він. У свою чергу, Міноборони Азербайджану знову повідомляє про обстріл прифронтового Агджабединського району. Однак, спростовує обстріл села Чанагчи.

"Поширена Вірменією інформація про нібито обстріл азербайджанською армією села Чанагчи Ходжалинського району (колишнього Аветараноц Аскеранського району) є безпідставною і хибною. Наші війська дотримуються нового режиму гуманітарного припинення вогню по всьому фронту", - йдеться в заяві Міноборони.

У той же час, Уповноважений з прав людини невизнаної Нагірно-Карабахської республіки повідомляє, що в результаті обстрілу азербайджанськими військами села Аветараноц загинув один місцевий житель і двоє отримали поранення.

Нагадаємо, сьогодні вночі Державний департамент США заявив про досягнення між сторонами нагірно-карабахського конфлікту домовленості про припинення вогню з гуманітарними цілями. Проте, сторони майже відразу звинуватили один одного в обстрілах.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...