Хіти тижня. "Азербайджанці у котлі": Пашинян оголосив про "ключовий момент" війни в Карабасі

Азербайджан подібні новини назвав "необґрунтованими і неправдивими".

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у соцмережах заявив, що підрозділи Армії оборони НКР практично взяли в "котел" велике з'єднання ЗС Азербайджану на південному напрямку і зараз ведуть по ньому потужний вогонь. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на вірменські ЗМІ.

За словами Пашиняна, цей тактичний успіх повинен стати фактично запорукою закінчення війни на користь вірменської сторони. План військових невизнаної Нагірно-Карабахської республіки, за його словами, полягав у тому, щоб відійти на лінії Джебраїла (місто на південь від столиці Карабаху - Степанакерта), і заманити туди великі сили азербайджанської армії. «Вчора ввечері вони туди увійшли великими, дуже великими силами, і сьогодні з ранку по ним спрямували нищівного удару, і операція йде надзвичайно успішно», - розповів прем'єр.
«Думаю, що це буде ключовий момент всієї операції. У ці хвилини, за моєю інформацією, закладається фундамент, реальний фундамент для остаточної перемоги карабахської армії», - додав Пашинян. Азербайджан ці дані назвав «необґрунтованими і неправдивими».

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...