Хіти тижня. Багато жертв та поранених: Російський Су-24 завдав удару по турецьких військових в Ідлібі

У соціальних мережах 24 лютого з'явилася інформація про ракетно-бомбовий удар російської авіації по турецьких військових, передають Патріоти України.

Журналіст Фарук Шамі на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter повідомив, що російський фронтовий бомбардувальник "СУ-24" завдав серію ударів по турецьких військових в районі населеного пункту Кансафра.

"Прямо зараз російський літак "Су-24" завдав ударів по турецьких військових в районі Кансафра. Повідомляють про велику кількість убитих і поранених серед турків", - написав журналіст Фарук Шамі. На даний момент підтвердження інформації з офіційних джерел не надходило. Однак напередодні повідомлялося про удари російської авіації в районі, яким пересувалася велика колона турецької армії. Сьогодні з ранку Інтернет наповнили відео і фотографії, на яких зафіксоване потужне бомбардування російською авіацією позицій повстанців на північному заході Сирії в провінції Ідліб.


"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...