Хіти тижня. Байден "не давав" приземлитися: Літак з пропагандистами Кремля близько години кружляв над Женевою

Посадку літака у Женеві російської делегації з кремлівськими пропагандистами затримали, тоді ж приземлився борт з американським президентом Джо Байденом. Російський лайнер був у «зоні очікування» близько години. За цей час повітряне судно з росіянами кружляло над Женевою, зробивши кілька десятків кіл, повідомляють Патріоти України із посиланням на "РИА Новости".

В цей час в аеропорту Куантрен сідав борт №1 США з президентом Джо Байденом. Про що свідчать світлини Reuters. У Женеві відбудеться зустріч американського та російського президентів, що триватиме, за даними CNN, 3-4 години.

«Зустрічі Байдена і Путіна можуть тривати чотири або п'ять годин. Спочатку вони проводять прес-конференцію Путіна, а потім Байдена», - написала кореспондент CNN у Білому домі Кейтлен Коллінз на сторінці в Twitter, зазначивши, що Байден нещодавно зустрівся з провідними експертами по Росії, які порадили йому не проводити спільну прес-конференцію.

Зустріч Байдена і Путіна запланована на 16 червня в Женеві, в знаменитій віллі La Grange.

6 червня Байден розповів про свою позицію на майбутній зустрічі з Путіним. Американський президент зазначив, що друзі, партнери й союзники США дивляться на світ під тим же кутом зору, що і Сполучені Штати.

Він запевнив, що США рішуче захищатимуть демократичні цінності та власні національні інтереси. Байден також зазначив, що Сполучені Штати не хочуть конфлікту з РФ, а хочуть стабільних і передбачуваних відносин, хочуть працювати з Росією в питаннях стратегічної стабільності й контролю над озброєннями.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...