Хіти тижня. "Балістичною ракетою по мирному Казахстану", або Скрепні диво-технології: Російська ракета впала поряд з селом у сусідній країні

Російські військові від коментарів відмовилися.

Журналісти повідомляють, що під час навчань армії РФ на території Казахстану уламок ракети впав за межі встановлених місць, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Після пуску один з уламків ракети раптово змінив траєкторію і впав в Байганінському районі. Завдяки щасливому випадку, жертв і руйнувань зафіксовано не було.
У терміновому порядку до місця НП виїхали співробітники силових структур Казахстану.

Місце падіння уламків оточили, співробітники Міністерства внутрішніх справ приступили до роботи на місці події. Російські військові від коментарів відмовилися.

У той же час казахстанські журналісти повідомили з посиланням на місцевих жителів, що були чутні два гучних удари, схожих на вибух, з проміжком в 30 секунд. З неба при цьому впав "предмет, схожий на палаючий уламок ракети, який після падіння на сніг погас".

У соціальних мережах інформація викликала скандал. "А балістичною ракетою по мирному Казахстану - теж всюдисущі американці? Або Україна? Про це російська пропаганда не хоче висловити свою експертну думку?" - пишуть користувачі.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...