Хіти тижня. Батько поліцай, а сам - агент КДБ: Суд прийняв остаточне рішення за позовом Медведчука до телеканалу "Прямий"

Верховний Суд України виніс рішення у справі за позовом Віктора Медведчука до телеканалу «Прямий», Володимира Ар'єва, Назара Первака і Віктора Маруняка. А саме: суд закрив касаційне провадження за скаргою «Прямого» на рішення Печерського райсуду Києва від 25 травня 2018 року і ухвалу Апеляційного суду Києва від 21 вересня 2018 року по справі за позовом Медведчука про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомила прес-служба народного депутата, співголови фракції «Опозиційна платформа - за життя», передають Патріоти України.

Зокрема, в повідомленні йдеться про поширення недостовірної інформації про те, що батько політика Володимир Несторович Медведчук нібито був поліцаєм, а Віктор Медведчук мав відношення до спецслужб СРСР. За інформацією прес-служби нардепа, також недостовірними визнані повідомлення про те, що Медведчук контролює і має відношення до продуктопроводу, за яким поставляється дизельне паливо з Росіїї, і до поставок з РФ скрапленого газу. «Суд визнав неправдивими заяви про те, що "Український вибір", який очолював Медведчук, мав якийсь стосунок до створення паралельних органів влади або незаконної зміни влади», - йдеться в повідомленні.
Прес-служба політика нагадала, що суд зобов'язав Володимира Ар'єва та телеканал «Прямий» в установленому законом порядку спростувати недостовірну інформацію. Адвокати Медведчука повідомили про поновлення виконавчого провадження з цього питання. У разі ухилення або відмови від виконання судового рішення захисники нардепа подаватимуть заяву про вчинення кримінального правопорушення за невиконання судового рішення.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...