Хіти тижня. Бджоли обурені: Головний військовий прокурор стверджує, що Ющенка ніхто не труїв (відео)

Раніше про те, що немає ніяких даних, що підтверджують отруєння екс-президента України Віктора Ющенка, говорив глава СБУ у 2003-2005 рр. Ігор Смешко.

Віктор Ющенко

Екс-президент України Віктор Ющенко в 2004 році не був отруєний. Про це заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос в ефірі з Андрієм Пальчевським, передають Патріоти України.

Він послався на слова свого заступника генерала Козлова, який був слідчим у справі про можливе отруєння на той час кандидата в президенти. “Я його запитав: “Ігор Миколайович, Ігор, скажи, ось ти розслідував, ти настільки занурений у цю всю ситуацію, що ти повинен мати своє бачення істини, яку ти зміг довести чи тобі не дали довести. Скажи було чи не було? “… Я не знаю, але ретрансляцію з його дозволу або його критики подальшої його відповідь. Він сказав: “Ні”, – сказав він.

Матіос додав, що спецслужби керуються тим, що загроза життю президента є завжди.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...