Хіти тижня. "Берите билет и уе**вайте! Немедленно!": Бабченко звернувся до росіян після нової заяви Путіна

Журналіст Аркадій Бабченко вважає дуже поганим сигналом загрозу президента Росії Володимира Путіна "заткнути поганий рот" політикам за кордоном.

Президент РФ Володимир Путін в Санкт-Петербурзі заявив, що "заткне поганий рот" тим людям за кордоном, які піддають сумнівам офіційну версію Москви про участь РФ у Другій світовій війні. Журналіст Аркадій Бабченко був шокований наростанням агресивної риторики Кремля. Він в Telegram порівняв режим Путіна з гітлерівським, передають Патріоти України.

"Фюрер на зустрічі зі своїми штурмовими загонами. Рейх, становлення, олія, полотно тисяча дев'ятсот тридцять чотири", - написав журналіст.

Він також порадив "адекватним росіянам", поки не пізно тікати з Росії. "Купуйте квиток на філософський пароплав і у**буйте звідти світ за очі. Негайно", - підкреслив Бабченко.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...