Хіти тижня. "Бесцеремонное разграбление богатств": Шойгу спробував звинуватити американців у Сирії, але щось пішло не так (відео)

Навіть пересічні росіяни вже розуміють, що їхній верхівці просто шкода, що грабують сирійців не вони.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу звинуватив США в розграбуванні нафтових родовищ в Сирії. Відповідну заяву він зробив на спільній прес-конференції з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, передають Патріоти України.

Однак ситуація обернулася несподіваними наслідками для самого Шойгу. Росіяни в соціальних мережах заявили, що правляча верхівка Росії так само розграбувала нафтові багатства РФ, які належать російському народу. Фрагмент відео з заявою Шойгу опублікував російський журналіст Дмитро Смирнов на своїй сторінці в соціальній мережі Тwitter.

"Родовища нафти в Сирії контролюються США. Там йде неприкрите безцеремонне розграбування багатств, які належать Сирії і сирійському народові", - заявляє на відео Шойгу. Замість того щоб підтримувати його, росіяни зазначили, що російській владі банально прикро: саме вони вкладають фінанси і військову міць на підтримку диктатора Башара Асада, однак нафтовими родовищами заволоділи американці.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...