Хіти тижня. "Безногі візочники їздитимуть Москвою": Генерал-полковник ЗС РФ Івашов дав прогноз, чим завершиться навала проти України (відео)

Голова "Загальноросійських офіцерських зборів", генерал-полковник у відставці Леонід Івашов виступив проти політики президента РФ Володимира Путіна та підготовки війни з Україною. Він попередив, що агресія закінчиться великими втратами.

Про це Івашов сказав в ефірі українського телеканалу "Прямий". За його словами, керівництво Росії обов'язково "нажереться" на цій війні (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"А потім колясочники безногі їздитимуть Москвою, випрошуватимуть милостиню", – підкреслив генерал.

На думку Івашова, своїм ультиматумом Росія лише об'єднала та консолідувала НАТО.

"А потім нарощувати угруповання вздовж кордону стали... Ми самі, росіяни, викликали цю загрозу з боку Заходу. Вона була завжди, але вона не була критичною", – підкреслив він.

При цьому офіцер закликав Путіна піти у відставку поки не пізно.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...