Хіти тижня. Біля будинку Зеленського затримали людей зі зброєю і вибухівкою, - Генпрокуратура (відео)

У поліції впевнені, що затримані готували не один злочин. Чи планувався замах на Зеленського – правоохоронці не коментують.

Біля будинку Зеленського затримали зловмисників. Фото: скріншот з відео.

У котеджному містечку під Києвом, неподалік будинку кандидата в президенти України Володимира Зеленського, правоохоронці затримали кілька осіб зі зброєю та боєприпасами різного калібру та типу. Скільки затриманих і хто вони – наразі таємниця слідства, передають Патріоти України.

Спецоперація відбулася в силовий спосіб із застосуванням зброї. Ніхто в ній не постраждав. У поліції певні, що затримані готували не один злочин. Чи планувався замах на Зеленського – правоохоронці не коментують.

За фактом затримання підозрілих осіб зі зброєю буде відкрито одразу кілька кримінальних проваджень. На думку слідства, це може свідчити про підготовку до вчинення особливо тяжкого злочину або злочинів.

Про цю подію повідомив і Генпрокурор Юрій Луценко:

“З попередніх даних вказана група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених на даний час осіб з числа мешканців Львівськоі області як помста за замовлення організованого замаху на вбивство 29.08.2016 львівського бізнесмена Богдана К.”, – зазначив Луценко.

“Правоохоронцями вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси різних типів. Затримання правопорушників відбулося за участі підрозділів поліції спеціального призначення під час силової фази операції із застосуванням вогнепальної зброї. Внаслідок цього потерпілих немає”, – розповіли у відомстві.

Національна поліція проводить низку невідкладних слідчих дій, зокрема обшуків за декількома адресами. Розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу.

Вказана Луценком дата співпадає із замахом на львівського бізнесмена і кримінального авторитета Богдана Копитка. Тоді внаслідок нього загинули троє охоронців. Водночас на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського “1+1” затримання банди пов’язують із можливим замахом на кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Джерело: ТСН.ua

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...