Хіти тижня. Білоруський журналіст заявив про присутність сербських військових у Мінську та Бресті (фото)

Міноборони Білорусі пояснило, що військові з Сербії прилетіли 10 серпня на Армійські міжнародні ігри.​

Після виборів в Білорусі були присутні військові з Сербії, які могли брати участь в придушенні протестів. Про це заявив білоруський журналіст Францішак Вячорка в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він також опублікував фото, зроблені в Мінську та Бресті, на яких нібито зафіксовані бійці Сербського підрозділу спеціальних операцій.

Фото - фейсбук Францішака Вячорки

"Я провів невелике розслідування, схоже, що сербський спецназ був присутній і міг брати участь в розгоні протесту в Білорусі. В Бресті також були помічені сербські солдати", – написав він.

Однак пізніше Міноборони Білорусі спростувало інформацію про появу найманців в країні, заявивши, що військові з Сербії прилетіли 10 серпня на Армійські міжнародні ігри.

Журналіст заявив про присутність сербських військових в Білорусі: з'явилася офіційна відповідь

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...