Хіти тижня. "Більш сприятливий момент знайти важко": "Пандемія коронавірусу прискорить відставку Путіна", - ексрозвідник

Якщо російські спецслужби навмисно занесли коронавірус в китайський Ухань, це стане шансом для "наступників" прибрати Путіна. Залишилося тільки звинуватити його в злодійстві.

Колишній радянський розвідник і однокурсник президента РФ по інституту КДБ Юрій Швець заявив, що пандемія коронавірусу COVID-19 може наблизити відхід Володимира Путіна з поста глави Кремля. Це може статися внаслідок звинувачення російського президента в умисному занесенні коронавіруса в Китай, щоб зняти себе відповідальність перед світом за спалах небезпечної пандемії, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

Якщо російські спецслужби навмисно занесли коронавірус в китайський Ухань, це стане шансом для "наступників" прибрати Путіна. "Ще місяць тому я висловив думку, що найближче оточення зливає Путіна і може імітувати "велику війну", щоб змістити його і заслужити прощення Вашингтона за всі "гріхи". А з коронавірусом і імітувати нічого не треба. Пандемія завдасть людству удар, який можна порівняти з обмеженою ядерною війною. Якщо спецслужби РФ цілеспрямовано занесли вірус в Ухань – це шанс для "наступників" прибрати Путіна. Залишилося тільки звинуватити його в злодійстві", – заявив Швець.

За його словами, такий сценарій цілком вірогідний, так як президент РФ "дістав усіх, за винятком, можливо, найближчого оточення". "Якщо, як стверджує професор Соловей, серед "наступників" Путіна є люди, захоплені месіанством, зараз для них саме час діяти. Більш сприятливий момент знайти важко", – зазначив колишній розвідник.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"