Хіти тижня. Більше десяти поранених і не тільки: Гіркін розсекретив втрати ОРЛО

Офіційно найманці намагалися приховати втрати, але не вийшло.

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін-Стрєлков на своїй сторінці в соцмережі з посиланням на підконтрольні ОРЛО ЗМІ розповів деталі вчорашнього обстрілу непідконтрольного Україні Довгого Луганській області в ході якого «народна міліція ЛНР» зазнала серйозних втрат, передають Патріоти України.
Гіркін процитував деякі фрагменти повідомлення: «Официальная информация Народной милиции "ЛНР" об одном погибшем и одном раненом при вчерашнем обстреле со стороны ВСУ района пгт. Долгое в Славяносербском районе не совсем соответствует действительности.

16.09.2019 в 15:50 в результате попадания ПТУРа в грузовик с военными, один военнослужащий погиб на месте, еще 13 получили множественные ранения различной степени тяжести. Среди них один находится в реанимации в крайне тяжелом состоянии».

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...