Хіти тижня. "Більше не перша...": Відео похмурої Меланії Трамп, що проходить повз журналістів, стало вірусним у мережі

Фінальний «вихід» Меланії викликав безліч коментарів і різноманітних емоцій.

У соцмережах стало вірусним відео, зняте у Флориді, куди прибули на вертольоті Дональд Трамп з дружиною, покинувши Білий дім перед інавгурацією Джо Байдена, передають Патріоти України.

На цих кадрах вже майже на той момент колишній президент затримується і махає рукою очікуючим їх журналістам. А його 50-річна дружина в яскравій сукні-жупані від Gucci вартістю 3700 доларів з абсолютно кам'яним обличчям проходить повз репортерів і свого чоловіка до машини, не затримуючись. Це був останній раз, коли вона з'явилася на публіці в якості першої леді США.
Фінальний «вихід» Меланії викликав безліч коментарів і різноманітних емоцій. «Видно, що їй все набридло і вона рада, що не потрібно більше прикидатися», «Біжи, Мел, біжи!», «Коли на годиннику 12.01, а зміна Меланії закінчується о 12.00», «Всім до побачення», «Вона ненавидить своє життя і ненавидить його», «Так і чується, як вона каже: "та пішли ви!"», «Термін контракту закінчився», «Вона поспішає. Через десять хвилин у неї зустріч з адвокатом зі шлюборозлучних справ», «З неї досить цього егоїстичного клоуна. Прогнозую, що вона подасть на розлучення протягом 90 днів», - писали в коментарях. «Подивіться, як радісно Меланія застрибує в лімузин і повертається додому. Вона любить Флориду. І мене!" - написав один з користувачів від імені Трампа.

Багато хто також задавалися питанням, де 14-річний син Меланії і Дональда Беррон Трамп і чому він не супроводжує батьків. «Залишився один вдома», - жартували деякі, згадуючи популярний фільм.

Організовувала псевдореферендум та агітувала за росіян: СБУ затримала мешканку Херсонщини (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 23:28

Служба безпеки України затримала організаторку псевдореферендуму в Херсонській області, яка агітувала українців підтримати приєднання регіону до Росії. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Фігуранткою є місцева мешканка тоді захопленого Б...

Міністр цифрової трансформації пояснив підстави для бронювання ІТ-фахівців Favbet Tech і Glovo

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:51

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, чому фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важливих для економіки підприємств мають бути заброньовані, передають Патріоти України. «Фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важлив...