Хіти тижня. Більше не свідок: Нідерланди прийняли гучне рішення по Цемаху

У Нідерландах обмінений в Росію свідок у справі МН17 Володимир Цемах був перекваліфікований на підозрюваного в скоєнні теракту. Про це повідомила депутат Європарламенту від Нідерландів Каті Пірі, передають Патріоти України.

Вона заявила, що слідча група JIT і прокурор у справі опублікували лист про зміну ролі Цемаху в суді через дані, які з'явилися влітку. Також Пірі заявила, що разом з 40 іншими депутатами Європарламенту підписувала лист із закликом до президента України Володимира Зеленського не видавати Цемаха Росії.

Тепер, за її словами і Нідерланди і родичі загиблих у збитому МН17 отримали "болючий удар" від України. "З міжнародної точки зору Україна має зобов'язання, що передбачають всебічне співробітництво в спробах знайти відповідальних за збитий літак MH17. І віддавши одного з підозрюваних Москві, Україна тим самим не стримала свою обіцянку ... Ми можемо попросити Росію надати його для допиту. Але ми не настільки наївні ... Боюся, що Цемах більше ніколи не з'явиться в суді в якості свідка", - вважає вона.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...