Хіти тижня. Більшість нардепів виступають проти. Однак надзвичайний стан обов'язково буде, переконують у Авакова

В Україні зараз розглядають питання про надзвичайний стан через коронавірус. Більшість нардепів виступають проти. Тим не менш, керівництво МВС впевнено, не зважаючи на заперечення нардепів, введення надзвичайного стану все одно буде проголосовано у парламенті. Про це заявляє радник Авакова Іван Варченко, зазначають Патріоти України.

Іван Варченко в ефірі програми "Після всього" на 24 каналі заявив, що надзвичайний стан в Україні все одно обов'язково введуть. Він наголосив, що рішення про надзвичайний стан залежить від того, як ростиме захворюваність в Україні, а також від дій Верховної Ради та суспільства.

"Нам треба стати дорослішими і усвідомити, яка загроза насувається на Україну. Ми не маємо права мислити як молодий хлопчина, який думає, що це проблеми стариків, адже вони у зоні ризику", – розповів Варченко.

Іван Варченко

"Надзвичайний стан обов'язково буде. Це лише питання часу," – заявив радник Авакова.

Що таке надзвичайний стан?Це особливий правовий режим. Він може тимчасово вводитися в Україні чи в окремих її місцевостях. Цей стан вводять при виникненні надзвичайних ситуацій не нижче загальнодержавного рівня, які призвели чи можуть призвести до людських і матеріальних втрат, а також створюють загрозу життю і здоров’ю громадян.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...