Хіти тижня. "Бл*дь. Це п*здець!": Пальчевський випадково оприлюднив не той варіант звернення до киян (відео)

Політик видалив пост, але його підписники встигли зафіксувати опублікований запис.

Кандидат у мери Києва, глава партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський опублікував відео, в якому офіційно заявив про намір балотуватися і вилаявся матом, передають Патріоти України.

"Я відчуваю підтримку, зобов'язаний іти. Бл*дь, на цій машині взагалі неможливо їздити. Це п*здець... Можна включити кондиціонер? Так що ж таке. 24 – це не дох*я?" – сказав кандидат.

Ймовірно, Пальчевський записав кілька версій відеозвернень і помилково опублікував у facebook один із "чорнових" варіантів. Незабаром він видалив пост, але його підписники встигли зафіксувати опублікований запис.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...