Хіти тижня. ​Бліцкриг для Путіна: Ходаковський озвучив варіант швидкого захоплення російськими військами Києва

Колишній СБУшник

Росія не зможе піти в широкомасштабний наступ на Україну, в результаті якої буде багато жертв серед українських військовослужбовців. Про це заявив екс-командир батальйону «Схід» Олександр Ходаковський, зазначають Патріоти України.

При цьому зрадник вважає, що для РФ оптимальним варіантом нібито було «быстрое наступление на Киев через Харьковскую область», щоб українська армія «попала в огромной котел, и сдаться без боя». Ходаковський каже:

«Можно стянуть все войска на Донбасс, создав условия угрозы со стороны Донбасса, а влупить где-нибудь через Харьковскую область прямиком на Киев. Тогда украинская армия просто впадет в состояние фрустрации и ничего не сможет сделать. И тогда капитуляция, это единственный способ, других я не вижу, как быстро покончить, причем, малой кровью».

При цьому він визнав, що армія РФ не стане вести кровопролитну війну з Україною, так як «каждый убитый солдат — это две с половиной, как минимум, души в Украине, которые к этому причастны солдату»:

«Соответственно, мы будем иметь дело с огромным количеством людей на Украине. Никто нам не простит этого. И прийти с какими-то знаменами "русского мира" и заставить их полюбить нас будет просто невозможно».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...