Хіти тижня. "Бойся, Ксюша": Ісламські радикали пригрозили відрізати голову Собчак

Телеведуча Ксенія Собчак показала скрін повідомлень і дзвінків від невідомих, які шлють їй погрози після її виступу на підтримку Еммануеля Макрона і критики Рамзана Кадирова, повідомляють Патріоти України.

«Товариші, які подібне пишуть, ви розумієте, що цим ви ганьбите нормальних, законослухняних мусульман?» - звернулася Собчак.

У повідомленнях хтось пише, що Собчак може позбутися голови. Судячи за скаргою Собчак, їй тепер приходить багато таких повідомлень. Раніше Собчак в виправдання своїй промові на підтримку Макрона зазначила, що карикатури можуть бути як вдалі, так і не дуже. Але якщо вона навіть дуже неприємна, то розумну людину нею спровокувати не можна. «Мудра людина пройде повз, гидливо знизавши плечима. Дурень - полізе в бійку», - зазначила Собчак.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...