Хіти тижня. Боїться смерті та просить не видавати родичам: Донька соратника Кадирова втекла через сексуальну орієнтацію (відео)

У Дагестані поліція забрала з кризової квартири жительку Чечні, яка втекла від сім'ї через сексуальну орієнтацію. Є інформація, що дівчина – донька соратника Рамзана Кадирова. Як розповіла дагестанська журналістка та правозахисниця Світлана Анохіна у своєму Instagram, 10 червня поліцейські вломилися в кризову квартиру групи «Марем» у Махачкалі. У цій квартирі переховувалися жінки, які зазнали домашнього насильства, повідомляють Патріоти України.

Одна з них пішла з дому три дні тому через побиття та відправила в поліцію відео, в якому просила не видавати її родичам. «За моєю інформацією, навколо будинку стоять машини чеченських та дагестанських поліцейських. Їй загрожує найжорстокіша розправа, її можуть вбити», – зазначила Світлана Анохіна.

За інформацією опозиційного чеченського Telegram-каналу 1Adat, дівчину звуть Халімат Тарамова. Передбачається, що «через просту дівчину кадирівці не поїхали б в іншу республіку», ймовірно, вона – донька соратника Ахмата Кадирова Аюба Тарамова. Раніше він обіймав посади голови апарату адміністрації Чечні та першого заступника міністра ЖКГ республіки.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...