Хіти тижня. Боїться смерті та просить не видавати родичам: Донька соратника Кадирова втекла через сексуальну орієнтацію (відео)

У Дагестані поліція забрала з кризової квартири жительку Чечні, яка втекла від сім'ї через сексуальну орієнтацію. Є інформація, що дівчина – донька соратника Рамзана Кадирова. Як розповіла дагестанська журналістка та правозахисниця Світлана Анохіна у своєму Instagram, 10 червня поліцейські вломилися в кризову квартиру групи «Марем» у Махачкалі. У цій квартирі переховувалися жінки, які зазнали домашнього насильства, повідомляють Патріоти України.

Одна з них пішла з дому три дні тому через побиття та відправила в поліцію відео, в якому просила не видавати її родичам. «За моєю інформацією, навколо будинку стоять машини чеченських та дагестанських поліцейських. Їй загрожує найжорстокіша розправа, її можуть вбити», – зазначила Світлана Анохіна.

За інформацією опозиційного чеченського Telegram-каналу 1Adat, дівчину звуть Халімат Тарамова. Передбачається, що «через просту дівчину кадирівці не поїхали б в іншу республіку», ймовірно, вона – донька соратника Ахмата Кадирова Аюба Тарамова. Раніше він обіймав посади голови апарату адміністрації Чечні та першого заступника міністра ЖКГ республіки.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...