Хіти тижня. "Больные, что ли?!": Відома пропаг**донка влаштувала істерику через видачу російських паспортів на Донбасі (відео)

Тетяна Монтян

Скандальна адвокат із Києва Тетяна Монтян, яка є затятим прихильником путінської агресії, образливо висловилася про Україну. Крім того, вона повністю виправдала видачу російських паспортів на тимчасово окупованому Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Украінофобка впевнена, що з думкою зрадженої нею країни нібито ніхто не зобов'язаний рахуватися. Адже злочинна ініціатива Москви з паспортами нібито не суперечить ні Мінським домовленостям, ні міжнародному праву. Прокремлівську риторику вона озвучила в інтерв'ю одному з пропагандистських каналів.

"Нічому не суперечить взагалі. Це проблема кожної абсолютно держави, кого їй приймати в своє громадянство. Те, що "піндоси" (американці. — Ред.) роздають грін-карти, це нічого не порушує, ніякі домовленості?! Тому ось ці всі істерики "Ай-яй-яй, роздаєте паспорти, це втручання в щось", — це навіть смішно", — нахабно висловилася Монтян.

"Навіть на засіданні в ООН ніяких рішень не ухвалили. Ну, а як покарати якусь державу за те, що вона комусь роздає свої паспорти? Ну що за маячня, взагалі хворі, чи що?! А заява МЗС про те, що "Ми типу не визнаємо ці видані паспорти"? Вас що, хтось запитує?" — по-хамськи додала зрадниця України.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...