Хіти тижня. "Болтун - находка для шпиона": "Слуга народу" проговорився про зарплати в конвертах

Пранкер швидко примудрився вивести Михайла Радуцького на чисту воду.

Михайло Радуцький. Фото: Українська правда.

Пранкер "Джокер" опублікував переписку з народним депутатом від фракції "Слуга народу" Михайлом Радуцьким про зарплати "в конвертах". Відповідні скріншоти з'явилися в його Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"17 вересня з Михайлом Радуцьким обговорювали, що потрібно платити депутатам зарплати "в конвертах". Це було 17 вересня. А вже сьогодні у нас є докази, що депутати "Слуги народу" отримують гроші "в конвертах", – зазначив пранкер.

Між Радуцьким і Джокером відбувся такий діалог:

Джокер: Там відсотків 50 нах треба прибрати.

Радуцький: Я думаю, що перший до цього прийде скоро!

Д: Вони вже хочуть $. Юля 20, кажуть, платить, Петя, "Голос".

Р: Я про це говорив першому, що нам треба щось вирішувати з донорами, інакше ми їх не втримаємо. Я чув про 40 від деяких багатих товаришів.

Д: Ринат.

Р: Кажуть.

Д: Він хоче в білу підняти, але максимум 4000$.

"Михайле, якщо надумаєте заперечувати факт нашої з Вами переписки, ми будемо змушені опублікувати відеодокази і не тільки", – звернувся пранкер до нардепа, пообіцявши показати дані про зарплати "слуг".

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...