Хіти тижня. "Борець із нацизмом" та "всесвітньо відомий медіа-менеджер": Майкл Щур показав кандидатів партії Зеленського (відео)

Серед кандидатів багато громадських активістів та цілком достойних людей. Але кого цікавлять достойні, коли є деякі... дуже цікаві персонажі.

Майкл Щур сумнівається у довірливості Зеленського? Фото: скріншот з відео.

Серед кандидатів на парламентських виборах від партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського є "опоблоківці" і прихильники Радянського Союзу. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура, передають Патріоти України.

"Партія, яка мала рейтинг 40% ще до оголошення списку депутатів. Серед кандидатів багато громадських активістів та цілком достойних людей. Але кого цікавлять достойні. Давайте поговоримо про "всесвітньо відомого медіа-менеджера" Олександра Ткаченка- генерального продюсера телеканалу "1+1" олігарха Коломойського. Здається у партії настільки намагаються не афішувати жодних зв'язків із Коломойським, що навіть якби він був у самому списку, його б назвали "всесвітньо відомим мандрівником", який щойно повернувся до України", - йдеться у сюжеті.

"Ще один працівник "1+1" піде від "Слуги народу" у мажоритарному окрузі. Олександр Дубінський - журналіст і "борець з нацизмом", - продовжують ведучі і нагадують слова Дубінського "Слава Україні Героям слава! Это приветствие по-сути является нацистским".

"І ось пан Дубінський, який відкрив світу очі на сутність привітання "Слава Україні" сидить в залі з "купою нацистів", як він їх називає, і не залишає зали, коли президент Зеленський звертається до присутніх, як справжній "фюрер", - потролив Майкл Щур.

"Цікаво, чи обдурила Володимира Зеленського ось ця політологиня Анастасія Рагімова, колишня Даниленко, яка також оселилася у списку. Ось вона виступає на з'їзді "Опоблоку" 2014 року.

І не менш цікаво, чи обдурив пана Зеленського інший кандидат - "блогер-графоман" Макс Бужанський, який балотуватиметься у Дніпрі. Можливо, пан Зеленський та його команда не знали, що цей кандидат відкрито виступав та виступає проти Майдану. І неодноразово називав себе багаторічним прихильником Партії регіонів. Може вони не знають, що він досі ностальгує за Радянським Союзом?", - йдеться у сюжеті.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...