Хіти тижня. Ботокс вже не допомагає: Пресслужбі Кремля дедалі важче приховувати старіння Путіна (фото)

Протягом останніх місяців в присвяченій керівнику РФ Володимиру Путіну офіційній фотохроніці можна частіше помітити ознаки його біологічного старіння, повідомляють Патріоти України.

Як і раніше, пресслужба Кремля вдається до тактики ретушування зображень, переважно відеоматеріалів над фоторепортажами, строго дозованій їхній кількості та якості, уникання непотрібних ракурсів та слабкого освітлення. Проте навіть за такого підходу деякі найбільш суттєві зміни зовнішності Путіна, насамперед його обличчя, стає все важче і важче приховувати.
Ось, наприклад, "зразкова" світлина з засідання клубу "Валдай" (22 жовтня 2021 року):
Одначе, рівно за тиждень, 29 жовтня, на інвестиційному форумі "Росія кличе" Путін виглядав вже значно гірше:
І справжнім провалом PR-служби Адміністрації президента Росії, на думку оглядачів, виявилася фотосесія з відеоконференції за участю колаборантів з окупованого РФ українського півострова Крим. Подія мала місце 18 березня 2021 року.
Тут Путін виглядає справжнім дідусем:

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...