Хіти тижня. Брехню швидко викрили: Шарій похвалився відео з Майком Тайсоном і облажався (відео)

Послуги від Залізного Майка коштували проросійському блогеру $500.

Одіозного проросійського блогеар Анатолія Шарія в черговий раз зловили на брехні. 41-річний киянин у себе в Telegram-каналі розмістив відео з привітом і підтримкою від Майка Тайсона, яке виявилося купленим, передають Патріоти України.

"Хей, це Майк Тайсон. І я хочу звернутися до Анатолія. Сподіваюся, я знайшов правильний спосіб це зробити. Я чув, що ти крутий і безстрашний блогер. Продовжуй наполягати на своєму і результати не змусять чекати. Завжди вибирай правильний шлях. Добре? Удачі, бережи себе", - сказав Тайсон.

Активіст Сергій Стерненко, розкрив причину щирої підтримки легендарного боксера. Виявилося, що це відео куплено на сайті Cameo, платформі, де будь-який бажаючий може придбати відео на свою адресу від будь-яких знаменитостей. Послуги від Залізного Майка коштують $500. Як стверджує Стерненко, Шарій обрізав лого сервісу, видавши ролик за присланий виключно йому.

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....