Хіти тижня. Брудні "ігри": Данилюк пояснив, чому пішов з РНБО

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк вирішив піти з посади, бо не хоче брати участі у "підкилимних іграх деяких персонажів", передають Патріоти України.

"Мені просто не цікаві підкилимні ігри, якими займаються деякі персонажі.

Я запропонував президентові кілька варіантів, щоб виправити ситуацію, але до єдиної позиції ми не дійшли. Хоча стосунки у нас залишилися конструктивними. Не відкидаю, що буду йому допомагати, консультувати. Усе-таки я підтримував його від самого початку кампанії, тому бажаю йому успіху", - сказав Данилюк "Гордону"

"Зараз визначатимуся, чим займатися далі. Надходять пропозиції, зазвичай пов'язані з бізнесом. Щоправда, вони переважно з інших країн, а мені цікаво попрацювати в Україні.

Думаю, це буде незалежна платформа. На цьому етапі, мені здається, так буде правильно", – сказав екс-чиновник.

"У багатьох із тих, хто прийшов (у владу), не вистачає професіоналізму. Це системна проблема, яка несе ризик. Сподіваюся, буде зроблено висновки і президент проведе коригування. Незважаючи на те, що його тягнуть в інший бік. Інакше будуть проблеми. Від його команди багато чого чекають. І якщо ці великі очікування не реалізуються, усі дістануть серйозну психологічну травму. І не тільки. Час дуже цінний. Зараз важливий період – інші країни відвертаються від України, займаючись своїми проблемами", – заявив Данилюк.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...