Хіти тижня. "Будні слуг": Кошкіна розповіла, через що посварились Герос з Єрмаком

За заявою глави Офісу президента, Гео Лерос спробував "просунути" призначення одного з чиновників, який раніше працював у Київській міській адміністрації, в одне з міністерств.

Конфлікт між народним депутатом від "Слуги народу" Гео Леросом і нинішнім главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком вже обріс усілякими чутками і домислами. Проте, розкрилися нові подробиці того, як між двома публічними особистостями "пробігла чорна кішка". Їх озвучила на своїй сторінці в "Телеграм" головний редактор видання "Лівий берег" Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

За заявою глави Офісу президента, Гео Лерос спробував "просунути" призначення одного з чиновників, який раніше працював у Київській міській адміністрації, в одне з міністерств, чого Єрмак не міг допустити. Тією самою людиною, за інформацією Кошкіної, міг виявитися Ілля Сагайдак, депутат Київради від фракції "Новий Київ", якого встигли призначити на посаду заступника міністра інфраструктури України 3 березня на засіданні Кабміну. "Це було на останньому засіданні Кабінету міністрів Гончарука - в останній вагон називається", - зазначила Кошкіна.


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...