Хіти тижня. "Будуть так само з нами щасливі, як були в Радянському Союзі": Охлобистін заявив, що "українцям не можна давати волю"

За словами Охлобистіна, Україна - це нібито "придумана" країна, "частина Росії", яка обов'язково повинна увійти до складу "Російський імперії".

Іван Охлобистін. Фото: соцмережі.

Російський артист Іван Охлобистін, який неодноразово ображав Україну і підтримує агресивну політику Москви щодо республік колишнього СРСР, видав чергову дурість в інтерв'ю пропагандистському ресурсу "Царгород", передають Патріоти України.

За його словами, Україна - це нібито "придумана" країна, "частина Росії", яка обов'язково повинна увійти до складу "Російський імперії". "Я би усунув саме поняття про Україну. Це згубно, воно було придумано на початку минулого століття. Це був чистої води популізм... Вони такі ж, як ми, просто жителі півдня. Просто їм не треба волі давати. Вони будуть так само з нами щасливі, як були в Радянському Союзі щасливі", - сказав Охлобистін.

До слова, Іван досить часто лабузниться перед російською владою і особисто Путіним. Його раболіпство виглядає дуже безглуздо і противно. Кілька разів повторивши слово "південці", маючи на увазі українців, актор, мабуть, не зовсім усвідомлював те, що несе. Адже відомо, що в Російській імперії були райони, які знаходяться південніше України. Таким чином, спробувавши принизити українців, він тим самим образив і багатьох росіян з південних регіонів (особливо будуть "раді" його словами донські козаки), а також інші народи. "Що за Україна, яка, де вона? Нещодавно стали мову придумувати, дикості якісь, над ними весь світ сміється. Нам незручно за ближніх своїх, які Чорне море, на їхню думку, викопали. Жителі півдня, що тут говорити", - розповів чергову безглуздість Охлобистін.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...