Хіти тижня. Будуть знати Богдана: Голова офісу Зеленського "скрутив дулю" Нідерландам

Глава Офісу президента України Андрій Богдан сказав, що у Росії і Нідерландів, які просили Україну не видавати РФ фігуранта справи про катастрофу MH17 Володимира Цемаха, "дуже тісні відносини".

Андрій Богдан

Влада України керувалася національними інтересами в процесі передачі Росії підозрюваного у справі рейсу MH17 бойовика "ДНР" Володимира Цемаха. Про це ВВС заявив глава Офісу президента України Андрій Богдан, передають Патріоти України.

Зокрема, Богдан своєрідно відповів на питання, чи вплине видача Цемаха на відносини України і Заходу. "Нідерланди - один з основних бенефіціарів будівництва "Північного потоку - 2", Нідерланди оголошували референдум про підписання з Україною Угоди про асоціацію, Нідерланди лобіювали ідею повернення Росії в ПАРЄ", - привели кілька фактів в команді Володимира Зеленського.

Більш того, він підкреслив, що європейські політики відкрито захищають інтереси своїх країн, тому Київ має право на те ж саме. "Вибачте, а кого ми повинні захищати? Інтереси Нідерландів? У них бізнес з Росією. У них дуже тісні відносини, спільні якісь політичні погляди у них є, на що міняти Цемаха", - додав він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...