Хіти тижня. "Була розмова і з Богданом, і з президентом": Милованов розповів про конфлікт із Зеленським через номер "Кварталу 95"

Наївний "варяг" у команді Зе ще не знав, що критика номерів клоунів "Кварталу" сприймається керівництвом як зрада, якими б дикими витівки не були

Колишній міністр розвитку економіки Тимофій Милованов зізнався в ефірі "Прямого", що мав конфлікт з владною командою через те, що у себе в Facebook розкритикував номер "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої, зазначають Патріоти України.

Милованов уточнив, що у період роботи у Кабміні він не вів особисто свою сторінку у Facebook, але пост із критикою написав сам.

"Був конфлікт певний, коли я написав пост певний по "95 кварталу", коли над Гонтаревою сміялися і співали, що "горіла хата в Лондоні", і так далі. Я вважаю неприйнятним так робити. В мене по цьому була розмова і з Богданом, і з президентом. І кожен свою позицію пояснив, і ми далі рухалися конструктивно по цьому. Це єдине, що було", - сказав Милованов.

Нагадаємо, "кварталівці" в ефірі від 19 жовтня разом із хором імені Григорія Верьовки виконали пісню "Горіла хата". Там, зокрема, є такі слова: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала", "хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича", "хата згоріла від стида".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...