Хіти тижня. "Бункер у Ново-Огарьово - це наче "Шаріте" для Путіна. Навіть по руках видно, що дідусю погано", - журналіст

"Побачив це фото з пресконференції Путіна. Стало цікаво. Чому це він не в залі, а на екрані? Поцікавився. Кілька висновків. Від менш важливого до більш важливого", - пише у своєму блозі Олексій Братущак, передають Патріоти України, і продовжує:

"1. Вперше за останні роки Путін не провів пряму лінію з народом. Причина банальна - народу він стає все більш нецікавим. Це демонстрували рейтинги попередніх телеефірів. Дудя в Ютубі дивляться більше, ніж Путіна на телебаченні. То навіщо давати опонентам факти падіння рейтингів вже самого Путіна. Ну і плюс народ лізе зі своїми проблемами. Це потребує величезних підготовчих ресурсів. Фільтрувати запитання від медійників простіше.

2. Російська вакцина - черговий фуфломіцин. Великої пресконференції теж не вийшло. По картинці - так. Але реально - ні. Бо Путін сидів у своєму "бункері" в Ново-Огарьово з обмеженою кількістю медійників. А його прессекретар - у Москві з більшою кількістю представників російських медіа. І спілкувалися вони з екраном. Як і ряд інших регіонів. Бо коронакриза. Але стоп. Це ж президент країни, яка першою винайшла вакцину від COVID-19! Там вже ніби і масова вакцинація йде. І нам цю "вакцину" парять різні медведчуківці, ніби лише вона нас врятує.

А тут Путін у бункері, боїться вийти до людей. Та якби він мав вакцину, йому б шеплення робили у прямому ефірі. Де ж той "мачо", який з оголеним торсом ловить рибу та вожак стерхів? Усе, нема його. І вакцини російської теж нема.

Хоча він там намагався щось пояснити, що сам ще не вакцинувався. Бо російська "вакцина" розрахована для людей до 60 років. "Я прислушиваюсь к рекомендациям специалистов. И поэтому пока эту вакцину не поставил", - пояснив 68-річний Путін. Йой! Легкіше, чувак! Твоєму куму Медвечуку 66, що ж його не попередили, що в такому віці не можна колотися цим шмурдяком? Усе просто. Ніякої російської вакцини нема. Є фуфломіцин, який видають за винахід людства.

3. Бункер в Ново-Огарьово - це наче "Шаріте" для Путіна. Путін майже безвилазно сидить у своєму бункері в Ново-Огарьово. Вкрай рідно виїжджає на якісь заходи. А так - все з бункеру. І це не лише умовна самоізоляція через коронакризу. Він хворий. Про це вже неодноразово писали. Колись я викладав відео, як у нього "ноги пляшуть" через хворобу.

На пресконференції ноги сховали під столом. Але навіть по рукам видно, що дідусю погано. Плюс постійне кхм-кхм. Песков може скільки завгодно спростовувати інформацію про серйозну хворобу Путіна. Але сам Путін своєю поведінкою лише підтверджує - погано. А в тоталітарних режимах хворий диктатор - це початок кінця.

І Путін готується. Сьогодні затвердив Госсовет на чолі з собою. Нове утворення після внесення змін до Конституції РФ. Держорган для колишніх президентів. Ново-Огарьово перетворилося на "Шаріте" для дідуся. Там йому ще якось підтримують життєдіяльність. Але кінець буде як харківського гопа.

На останок. Цікаво, а у нас розробляють якісь сценарії на випадок передчасного відходу Путіна? Як це змінить ситуацію з ООС на Донбасі? Що зміниться по Криму? Ну хоч Медведчука затримають до вильоту його літака?".

Європа почала повертати українців додому? Нові "сюрпризи", які чекають на біженців

вівторок, 21 травень 2024, 14:58

У Чехії знайшли спосіб сприяти поверненню українських біженців додому. Відповідну пілотну програму уже тестує місцеве МВС. Програма тимчасова, тому допоможуть лише кільком сотням людей. . Що придумали в Чехії, а також чим та як мотивують переселенців п...

Великий план: Польща отримала кредит у €300 млн на будівництво "залізного купола"

вівторок, 21 травень 2024, 14:44

Європейський інвестиційний банк надав Польщі кредит на €300 млн на будівництво "залізного купола" та його супутникового компонента. Про це заявив польський прем’єр-міністр Дональд Туск на пресконференції з головою ЄІБ Надією Кальвіно у Варшаві. За слов...