Хіти тижня. Бунт на Далекому Сході: 30 тисяч росіян вийшли на вулицю з вимогою відставки Путіна (відео)

У російському Хабаровську пройшла масова акція протесту на підтримку арештованого губернатора Сергія Фургала.

На російському Далекому Сході серйозні хвилювання. У Хабаровську велика кількість людей вийшла в центр міста на акцію протесту. Очевидці публікують в соцмережах велику кількість відео з мітингу. А федеральні ЗМІ Росії про те, що сталося, мовчать, передають Патріоти України.

Хабаровськ повстав через арешт губернатора Хабаровського краю Фургала, якого звинувачують в замовних вбивствах 15-річної давності. Опозиціонери вважають, що це може бути помста Москви за його перемогу на місцевих виборах.

На акцію вийшло значне для Хабаровська число людей - близько 30 тисяч осіб. Вони вимагали звільнення губернатора і вельми жорстко висловлювалися на адресу діючої влади. Люди скандували: "Це наш край!", "Ганьба Москві!", "Путін - злодій!", "Путіна у відставку!", "Свободу!", "Це наш вибір" і інше.

Важливо відзначити, що місцева поліція мітингу не перешкоджала. У якийсь момент влада спробувала очистити площу від людей під приводом дезінфекції, проте ця затія обернулася провалом.


Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...