Хіти тижня. "Бурятського тракториста" наздогнала карма: У Сирії ліквідували ГРУшника, котрий вбивав українців на Донбасі (фотофакти)

У Сирії загинув російський найманець з Сибіру, який воював проти України у складі угруповань бойовиків на Донбасі. Про це розповів Necro Mancer у себе на сторінці в Twitter. Блогер послався на публікацію одного з російських найманців на ім'я Василь Петрович на сторінці ВКонтакте, зазначають Патріоти України.

Також Necro Mancer назвав угруповання, в якій воював в Сирії загинув російський найманець - 24 окремій бригаді спеціального призначення ГРУ ГШ Росії і опублікував фото найманця.

У коментарях під публікацією користувачі відзначили байдужість Росії до власних солдатів, яких відправляють у буквальному сенсі на смерть через політичні амбіції влади.

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...