Хіти тижня. Був радником Порошенка: Помер екс-міністр України

У вівторок, 14 травня в лікарні після тривалого перебування в комі помер Юрій Богуцький - двічі колишній міністр культури України і радник президента Петра Порошенка. Про це заявив цілий ряд користувачів і спільнот, пов'язаних з українською культурою в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Знайомі екс-міністра відзначають його усміхненість, готовність допомогти порадою і високу ефективність в роботі на державних посадах.

Щодо біографії Юрія Богуцького слід згадати, що з 1999 по 2001 рік він працював в Адміністрації президента, потім був призначений міністром культури і мистецтв до 2005 року, а після цього очолив переформатоване міністерство - культури і туризму до 2007 року.

З 2010 до 2013 року Богуцький був заступником міністра культури, а потім знову перейшов до Адміністрації президента, ставши керівником управління гуманітарного розвитку при АП. Президент Петро Порошенко знову призначив Юрія Богуцького на посаду радника президента у вересні 2014 року.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...