Хіти тижня. "Бий падлюку": Легендарна колода карт бійців АТО стала експонатом державного музею держави-агресора

Тепер подивитись на неї водять російських школярів і лякають "лютими бандерівцями"

Огидний кремлівський пропагандист британського походження Грем Філліпс посів належне місце шістки

Гральні карти для снайперів «Бий падлюку» потрапили в «Державний центральний музей сучасної історії Росії». Про це повідомив блогер Антон Ходза, зазначають Патріоти України.

«П’ять років тому ми створили колоду карт Бий падлюку. За аналогією з іракською колодою смерті для солдатів армії США. Тоді українські війська досить успішно просувались на Схід і стояло питання ідентифікації та нейтралізації основних фігур в ОРДЛО. Я приніс сумку з першими 200 колодами у «Народний тил». Карти стали не тільки робочим інструментом, а й сувеніром. Їх дарували, міняли на цинки з патронами та інші ніштяки.

Персонажі з карт дуже швидко помирали, тому ми створили чотири редакції колоди, оновлюючи її кожні пів року. І от тепер, як виявилось, колода посіла своє місце у російській історії. Тепер подивитись на неї водять школярів і лякають лютими бандерівцями. Але історія ще не закінчена. Так що тримайте ще вільні місця в музеї, відчуваю, експонатів додамо», – написав Ходза у Facebook.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...