Хіти тижня. "Били і змушували прибирати": "Наглядач" зони Іванісова розповів, як ставилися до ґвалтівника у в'язниці (відео)

На інших в'язнів посада батька злочинця не справила жодного враження.

Роман Іванісов. Фото: Фокус.

Народний депутат України Роман Іванісов, якого виключили з фракції "Слуга народу", мав проблеми з ув'язненими у місцях позбавлення волі через судимість за зґвалтування. Про це в інтерв'ю каналу "Свободный" розповів "наглядач" зони, де відбував термін Іванісов, передають Патріоти України.

"Приїхав мій земляк, Іванісов Роман, з яким ми познайомилися в приміщенні етапу. В процесі я був знайомий з його батьком, який приїжджав до нього регулярно. У нього були проблеми саме щодо його злочину. До нього були претензії в ув'язнених. Їх було четверо осіб, вони ніби зґвалтували якусь дівчину", – згадує чоловік.

"З цього питання у нього там були моменти. Він приїхав, нікому не цікавий, ще ніхто не знав тата, хто, що. Стаття 117. Кожен день як стандарт – це побиття, це прибирання, будь-якими способами створити головний біль", – додав він, розповідаючи про те, як ув'язнені карали ґвалтівників у в'язниці.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...