Хіти тижня. Битва рейтингів: "Голос" критично втрачає голоси. Свіже опитування щодо виборів до Верховної Ради

До Верховної Ради можуть потрапити чотири партії: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – "За Життя", "Європейська Солідарність", "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 25 червня по 7 липня, передають Патріоти України.

Так, 48,5% респондентів проголосували б за партію "Слуга народу", 14,1% – за "Опозиційну платформу – "За Життя", 9,2% – за партію "Європейська Солідарність", 6,2% – за політсилу "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Партія "Голос" наразі має 4,4% підтримки, а "Сила і честь" - 4,1%. Всі інші партії не набирають навіть понад 2,5%.

Опитування КМІС проходило з 25 червня по 7 липня. Методом особистого інтерв'ю соціологи опитали 2004 респонденти, що мешкають у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...