Хіти тижня. Час для помсти. "Яка ж скотина!": Савік Шустер брутально пройшовся по Петру Порошенку (відео)

Дмитро Гордон продовжує затято збирати інтерв'ю за ознакою "хто гірше скаже про Порошенка".

Телеведучий Савік Шустер заявив, що три головні якості чинного президента Петра Порошенка – те, що він скупий, злопам’ятний і трошки товстий”. Таку отруту "гуру політичних шоу" вилив у бліц-інтерв’ю для головного редактора інтернет-видання “ГОРДОН” Олесі Бацман, зазначають Патріоти України.

Крім того, телеведучий, котрий, до речі, сам у телевізійників та політиків давно тішиться славою легендарного скупердяя, з неприхованим сарказмом розповів про найбільш незвичайний подарунок.

“Найнезвичайніший подарунок мені подарував Петро Олексійович Порошенко, коли відібрав у мене дозвіл на роботу. І я подумав – яка ж скотина!”, − підсумував він.

Джерело: Гордон

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...