Хіти тижня. "Чекайте-чекайте, скоро": Гордон розповів, як та коли Путін передаватиме Медведчуку-"визволителю" віськовополонених моряків ВМСУ

Зовсім скоро президент Росії Володимир Путін прийме рішення про повернення полонених українських моряків на батьківщину. Таку точку зору висловив відомий журналіст Дмитро Гордон, котрий довго та плідно працював на телеканалах Медведчука, поки не зрозумів, що у Мураєва краще, зазначають Патріоти України.

За його словами, моряків віддадуть Україні перед виборами, а зроблено це для того, щоб підвищити рейтинги Віктора Медведчука, який є кумом Путіна.

"Чекайте-чекайте, скоро Путін віддасть моряків під вибори свого друга Медведчука, Медведчук їх забере. Так, це я точно знаю, я вам видаю інсайд: Путін віддасть моряків Медведчуку, а всі три канали Медведчука прославлять його і скажуть: "Подивіться, цей уряд імпотенту не міг вирішити питання, а ми всі вирішили з Росією. Так само будемо вирішувати всі інші питання: і газ, і ціна на нафту – все будемо вирішувати; бачите, ми вже почали", - сказав Гордон.

Він додав, що колишній президент України Петро Порошенко також співпрацював з Медведчуком у питаннях звільнення полонених.

"Тоді просто говорили, що це Порошенко зробив, а зараз прямо скажуть, що це зробив Медведчук", - додав він.

Нагадаємо, 29 червня Володимир Путін розповів, як обговорював з Дональдом Трампом питання звільнення українських військових моряків, і коли це саме станеться.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...