Хіти тижня. Чехи побили "комсомольців ГРУ", котрих викликали до обложеного активістами посольства Росії в Празі

У неділю, 18 квітня, біля будівлі посольства РФ в Празі пройшов мітинг на підтримку рішення чеської влади вислати 18 російський дипломатів. Під час акції сталася сутичка між прихильниками і противниками Росії, одного з учасників затримала поліція. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.
Акція була організована громадянською ініціативною "Мільйон миттєвостей". У ній взяли участь близько ста осіб, які принесли з собою плакати з написами, образливими для російської влади та президента Чехії Мілоша Земана.

Під час цього до місця мітингу прийшли група прихильників Росії, що складалася з 10 осіб. Один з противників рішення чеської влади включив гучномовець, проте мікрофон був вирваний у нього з рук. В результаті між прихильниками і противниками РФ трапилася коротка сутичка, яку швидко присік спецназ, що охороняв вхід в російське посольство.

Поліція закликала учасників акції розійтися. Деяким з них були виписані штрафи за відсутність на обличчях респіраторів, що оберігають органи дихання від коронавіруса. Їх носіння є в республіці обов'язковим в громадських місцях.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: