Хіти тижня. Cherchez la femme: Стало відоме ім'я жінки, через яку до цих пір страждає Путін

Стало відомо, ким була жінка, яка влаштувала ганебний інцидент для президента Росії Володимира Путіна, про який він розповів під час прямої лінії в четвер, 20 червня.

Як уточнюють росЗМІ, інцидент стався в Сиктивкарі ще в 2010 році. Тоді Путін відвідував промислові підприємства Комі, передають Патріоти України.

Саме тоді жінка, Олена Щербина, чекала Путіна на площі, щоб передати йому інформацію про земельне питання для багатодітних сімей.

Як каже чоловік жінки, Володимир Щербина, його дружина познайомилася з іншою жінкою Валентиною, яка теж збиралася передати Путіну записку про долю свого сина, якого на її думку незаконно засудили.

Жінки домовилися тоді написати однакові записки, в розрахунку на те, що якщо прорватися до президента вдасться тільки одній з них, він отримає інформацію відразу про два їхні питання.

"Ось ця Валентина вирвалася з рук охорони і побігла до нього, спотикаючись, падаючи. Її намагалися затримати, Володимир Володимирович сказав, щоб її відпустили", - розповів Щербина.

Валентина дійсно встала на коліна перед Путіним і у неї навіть з'явився піт на лобі. Президент взяв записку, яку вона передала.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...