Хіти тижня. Cherchez la femme: Стало відоме ім'я жінки, через яку до цих пір страждає Путін

Стало відомо, ким була жінка, яка влаштувала ганебний інцидент для президента Росії Володимира Путіна, про який він розповів під час прямої лінії в четвер, 20 червня.

Як уточнюють росЗМІ, інцидент стався в Сиктивкарі ще в 2010 році. Тоді Путін відвідував промислові підприємства Комі, передають Патріоти України.

Саме тоді жінка, Олена Щербина, чекала Путіна на площі, щоб передати йому інформацію про земельне питання для багатодітних сімей.

Як каже чоловік жінки, Володимир Щербина, його дружина познайомилася з іншою жінкою Валентиною, яка теж збиралася передати Путіну записку про долю свого сина, якого на її думку незаконно засудили.

Жінки домовилися тоді написати однакові записки, в розрахунку на те, що якщо прорватися до президента вдасться тільки одній з них, він отримає інформацію відразу про два їхні питання.

"Ось ця Валентина вирвалася з рук охорони і побігла до нього, спотикаючись, падаючи. Її намагалися затримати, Володимир Володимирович сказав, щоб її відпустили", - розповів Щербина.

Валентина дійсно встала на коліна перед Путіним і у неї навіть з'явився піт на лобі. Президент взяв записку, яку вона передала.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...