Хіти тижня. "Через десять днів буде 2 мільйони": На Росії звинуватили Кремль у приховуванні реальної ситуації з коронавірусом (відео)

Ситуація з пандемією COVID-19 в Росії може бути набагато гіршою, ніж повідомляє влада.

Валерій Соловей

Відомий російський політолог Валерій Соловей запевняє, що число інфікованих COVID-19 росіян вже перевищило 100 тисяч осіб, а кількість смертей - 1,5 тисячі. Про це він розповів в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.
"Не варто вірити реляціям про те, що коронавірус обходив Льодовиту пустелю під назвою Росія стороною. Це абсолютна брехня", - заявив Соловей.

Він запевняє, що число смертей від китайського коронавіруса в Росії вже перевалило за 1,6 тисячі осіб. З його слів, в якості причини смерті вказуються супутні діагнози.

Соловей також зазначив, що число інфікованих в РФ оцінюють сьогодні приблизно в 130 - 180 тисяч чоловік. І інфекція поширюється блискавично. "При такій динаміці поширення інфекції через 10 днів їх буде від 1,5 до 2 мільйонів", - повідомив російський політолог.

Варто відзначити, що, станом на 17 березня, в РФ офіційно зареєстровано 114 випадків інфікування коронавірусом, а загиблих взагалі немає.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...